صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

بارش باران و رعدوبرق در ۱۴ استان کشور

سازمان هواشناسی خبر از کاهش دما هوا در سراسر کشور و همچنین بارش باران در 14 استان داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 15
کد خبر: ۹۸۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان هواشناسی با هشدار نسبت به افزایش ارتفاع امواج در سواحل شمالی و جنوبی از رگبار و رعدوبرق در ۱۴ استان و کاهش ۳ تا ۶ درجه‌ای دما در سراسر کشور خبر داد.

 


بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز یکشنبه در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، گیلان، مازندران، گلستان و ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان، هرمزگان و جنوب غرب کرمان در بعدازظهر و اوایل شب افزایش ابر رگبار وزش باد شدید موقتی و رعد و برق پیش‌بینی شده است.

 

دوشنبه همین شرایط در برخی از مناطق استان‌های مازندران، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، ارتفاعات البرز تهران، هرمزگان و جنوب غرب کرمان می دهد.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز سه شنبه در برخی مناطق مازندران، شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و ارتفاعات سمنان شرق تهران، هرمزگان و جنوب غرب کرمان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب افزایش ابر و وزش باد شدید مقاومتی رگبار و رعد و برق پیش‌بینی شده است.

 

روزهای چهارشنبه و پنجشنبه همین شرایط در برخی از مناطق سواحل دریای خزر از ارتفاعات البرز مرکزی ارتفاعات هرمزگان، جنوب غرب کرمان و جنوب شرق فارس پیش بینی می شود.

 

طی امروز و فردا در ساعت بعدازظهر و اوایل شب در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین، البرز و جنوب تهران، قم، سمنان، همدان، مرکزی، اصفهان، یزد، جنوب ایلام و غرب خوزستان از افزایش سرعت باد گاهی وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. همچنین در هفته جاری در اکثر مناطق کشور کاهش نسبی دما حدود 3 تا 6 درجه پیش بینی شده است.

 

توصیف سامانه: وزش باد نسبتا شدید، افزایش ارتفاع موج

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج بین یک تا 1.5 متر در سواحل و فراساحل

منطقه اثر:

یک‌شنبه 1400/05/24 : نواحی شمالی و مرکزی خلیج فارس، مناطق ساحلی و دور از ساحل خوزستان و بوشهر.

دوشنبه 1400/05/25 : نواحی شمالی خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل خوزستان، بوشهر، غرب هرمزگان و سیستان و بلوچستان.

سه‌شنبه 1400/05/26 : تنگه هرمز و دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل شرق هرمزگان و سیستان و بلوچستان.

چهارشنبه 1400/05/27 : تنگه هرمز و دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل شرق هرمزگان و سیستان و بلوچستان.

اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران و قایق های کوچک و احتمال آسیب دیدن شناورهای سبک، نیمه سنگین، قفس ها و تورهای صیادی.

توصیه: احتیاط در شنا در سواحل و ممنوعیت در شنا در فراساحل، محدودیت تردد قایق های کوچک و شناورهای سبک و نیمه سنگین صیادی و رعایت احتیاط در صنایع فراساحل./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار